Healthy печенюжки

Healthy Biscuits OneOfThem

Добре, видам вам секретний секрет “хелсі печенюжок”, які я втиху поїдаю, коли потрибен енергетичний бустер.
В таких рецептах головне – креативність. Я щоразу додаю нові інгрідієнти, які лягають «в логіку» рецепту. Тобто, корицю можна замінити на мускатний горіх, наприклад, або ж додати і те, і інше.
Те саме з насінням: вибирайте, що більше подобається або ж просто те, що є під рукою. Замість меду можете пробувати додати пару фініків. Вони прекрасно зліплять тісто і додадуть солодкого смаку. Замість яблучного пюре спробуйте гарбузове або грушеве…

Healthy печенюжки IMG 0794

Беремо:

стакан вівсяного борошна
стакан вівсяних пластівців
насіння «тогощолюбите» (льону, гарбуза і тд)
жменька сушеноі клюкви
чайна ложка порошка для випічки
2-3 чайні олії
пюре яблука (можете запекти або ж приготувати яблуко на пару)
розім’ятий СТИГЛИЙ банан
мед (можна і без нього)
кориця (я завжди насипаю «на око» і побільше, бо я її дуже люблю)
натерту цедру лимона

Замісіть тісто. Зробіть оладки. Викладайте їх на пергаментний папір. І завантажуйте у духовку 160-170 градусів.
Тримаємо 15 хв. А потім…… одразу ховайте, бо самі не помітите, як його не стане!